prematuur kleding - Ookies Blog - Ookies Place prematuur kleding en baby artikelen naaiatelier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Prematuur kleding ontwerpen

Gepubliceerd door Sakurah in prematuur kleding · 27/9/2013 20:01:57
Tags: prematuurkledingbabyontwerp

Hoi,

Hier is ie dan de eerste blog!
Ik heb een week kunnen na denken over de onderwerpen die in de blog voorbij zullen komen.
In de aankondigings blog vorige week vertelde ik, dat ik jullie bij mij werk wil betrekken, omdat het leuk zou zijn dat ik feedback krijg over jullie ervaringen met prematuren kleding en de andere baby accessoires.
Dat kunnen ook ervaringen met andere merken prematuren kleding zijn en van de kleertjes die ik maak.
Wat jullie praktisch vinden aan de kleding en wat onpraktisch is. Ieder heeft altijd zijn eigen ervaringen en ik ben er erg benieuwd naar.
Vaak is het aankleden van zo’n klein hummeltje erg onpraktisch door de slangen en buizen die zijn aangesloten. Maar het kost voor zo’n hummeltje ook veel energie om uit en aangekleed te worden.
Omdat ik graag praktische, leuke, vrolijke, stoere kleding voor prematuren wil maken, doe ik veel research naar wat wel en niet kan bij prematurenkleding. Vaak worden kleertjes afgekeurd bij de aller kleinste hummeltjes omdat, het onpraktisch is of te groot. Iedere ouder wil dat de eerste kleertjes van hun kindje passen, ongeacht of je kindje klein of groot is.
Met de ervaringen die jullie hier achter laten wil ik prematurenkleding ontwerpen zodat, jullie en toekomstige ouders van prematurenkleding plezier hebben in de kleding die hun kindje dragen en daar ook baat bij hebben dat de kleding zo is aangepast dat het perfect bij hun past.
Naast deze blog zoek ik ouders waar van het kindje in de couveuse ligt en kleertjes aan mag trekken. Ik geef om de maand 3 kleding stukken die ik heb ontworpen cadeau zodat jullie het kunnen testen of het bevalt of niet bevalt zodat, het aangepast kan worden naar praktische, leuke, vrolijke, stoere prematuur kleding. Heb jij interesse in om een setje hemdje en luierbroekje van biologische stof te testen stuur dan voor 11 oktober een mailtje naar info@ookies-place.com
FB Pagina
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu