Blog is er weer! - Ookies Blog - Ookies Place prematuur kleding en baby artikelen naaiatelier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Blog is er weer!

Gepubliceerd door Sakurah in blog · 17/2/2014 23:48:21
Tags: BlogNieuwsbriefProducten

Hoi  lieve lezers.

T is een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Helaas duurde t heel kort en duurde t vrij lang voordat ik de draad weer ging oppakken.
Door prive omstandigeheden stond mijn hoofd er niet heel veel na om de blogs en dergelijke bij te houden.
Nu gaat alles weer op zn gemak zn gangetje en ben ik langzaam aan weer mijn werkzaamheden aan het oppakken.
Vrijdag wilde ik al wat nieuwe producten en de blog op de site zetten. Sochtends had ik een 20 weken echo (Ja ben zwanger van een jongetje!! :) ). Alles ziet er goed uit! Maar na de 20 weken echo moest ik onverwachts met mijn oudste zoon naar het ziekenhuis. Hij had zijn pink tussen de deur gekregen en zijn topje lag half open. Hij is gehecht en er waren fotos gemaakt, gelukkig niet gebroken.

Om rustig in de blog te komen ga ik elke 2 week een blog schrijven. Hierin zal ik de nieuwe producten laten zien en wat mijn volgende projectjes zijn waar ik mee bezig ga.
Ook zal elke 2 week een nieuwsbrief rond gestuurd worden waar je de blog kan lezen en de nieuwe producten in kan zien. Zo blijf je makkelijk op de hoogte!. Je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief op de home pagina KLIK HIER (er opend zich een nieuw scherm als je op de link klikt)  

Vandaag heb ik een aantal nieuwe producten in de shop gezet.
(klik op de linkjes voor de producten. Er word een nieuw venster geopend)
Handige Mini luiertassen. Groot genoeg voor een aantal luiers, luierdoekjes, billen creme, flesje en een aantal persoonlijke dingen die je normaal in je handtas mee neemt.


Labeldoekjes en speendoeken. De labeldoekjes worden van katoenen stof gemaakt omringt met satijnen lint. Leuk om als speelgoed, knuffel of sabbeldoek te gebruiken.. Het zelfde voor de speendoek alleen deze kan je aan de speen hangen zodat deze  niet snel verloren raakt.


Slabbetjes Leuke slabbetjes van katoen en badstof. Met print of geborduurde applicaties.


Couveuse deken Heerlijk zachte soepele warme dekens. ze zijn 45x60cm. de topping is van fleece en de onderkant van een zachte neutrale katoenen stofje. Ze worden borduurd met een leuke borduursel. De dekens kunnen ook gebruikt worden in een wiegje, wandelwagen of later als knuffel/sabbeldoek.
>
Deze week liggen er nog meer labeldoekjes, couveusedekens klaar om inelkaar gezet te worden. En ook boxkleden !!

Tot over 2 week. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je t niet mist!


Geen commentaren

 
FB Pagina
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu